Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η Worldventures είναι ΑΠΑΤΗ !!!

Η εταιρία-πυραμίδα με το όνομα Worldventures είναι μια καλοστημένη και καμουφλαρισμένη ΑΠΑΤΗ. Όπως είπα και πιο πάνω πρόκειται για μια εταιρία-πυραμίδα , κάτι το οποίο είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Ενδεχομένως θα σας καλέσει κάποιος γνωστός σας , ο οποίος είναι ήδη μέλος της ΑΠΑΤΗΣ , την οποία προφανώς και ΔΕΝ γνωρίζει. Το ύφος του θα είναι κάπως περίεργο και αυτό θα πρέπει να σας παραξενέψει. Θα σας καλέσει για ένα καφέ σε ένα συγκεκριμένο μέρος και κάποια συγκεκριμένη ώρα , χωρίς να έχετε τη δυνατότητα να το διαπραγματευτείτε καθώς θα είναι πολύ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ. Το μόνο που θα κάνει είναι να σας καλέσει χωρίς να σας δώσει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία. Αν πάτε στο ραντεβού , θα σας γίνει μια καλοστημένη ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ από διάφορους "ειδικούς" , οι οποίοι είναι κι αυτοί μυημένοι στην εταιρία πριν τον γνωστό σας. Θα σας τάξουν διακοπές με "ονειρεμένες" τιμές σε "ονειρεμένους" προορισμούς. Αυτό είναι το ευχάριστο μέρος της ιστορίας τους. Αργότερα , θα σας μιλήσουν για το πως μπορείτε να κερδίσετε χρήματα χωρίς να δουλέψετε ΚΑΘΟΛΟΥ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε ΝΕΑ μέλη στην εταιρία. Για να μπείτε όμως στην εταιρία θα πρέπει να καταβάλετε το ποσό των 250 δολαρίων. Αν δεν καταφέρετε να προσελκύετε τέσσερα νέα μέλη τότε θα χρειαστεί να πληρώνετε και μηνιαία συνδρομή 30 δολαρίων κάθε μήνα. Αν τα καταφέρετε τότε σταματάτε να πληρώνετε τη μηνιαία συνδρομή. Γενικά το σύστημα τους έχει να κάνει με την προσέλκυση νέων μελών. Το σύστημα που εφαρμόζεται ονομάζεται ΠΥΡΑΜΙΔΑ , κάτι το οποίο είναι παράνομο σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.
Το πρόβλημα:
Δεν είμαι ειδικός στα οικονομικά ούτε στα μαθηματικά. Όμως, οι ακόλουθες σκέψεις πηγάζουν από την κοινή λογική. Κατ' αρχής στα οικονομικά θεωρούμε ότι όλοι κάνουν λογικές (rational) επιλογές για να μεγιστοποιήσουν την ωφέλειά τους. Υπάρχει πιθανότητα κάποιος να γραφτεί και να δώσει (λέμε τα μίνιμουμ: €250 + 12 μήνες Χ €30 = 250 + 360) €610 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο για να αποκτήσει προσφορές για φθηνές διακοπές; Να σημειωθεί ότι οι τόποι διακοπών είναι συγκεκριμένοι και τα πακέτα είναι επίσης για συγκεκριμένες ημερομηνίες. Αλλά ακόμα κι αν δεν είναι έτσι και είναι πραγματικά καλά πακέτα στα οποία γλιτώνεις το 50% ή και το 60% της τιμής, σε ποιον πραγματικά θα σύμφερε κάτι τέτοιο; Δίνεις €610 χωρίς να έχεις αποκτήσει τίποτα, μόνο την προσδοκία ότι ΑΝ θέλεις να πας διακοπές και θέλεις να πας στους τόπους που προσφέρουν, στα ξενοδοχεία που συνεργάζονται και στις ημερομηνίες που υπάρχουν διαθέσιμα τα πακέτα, τότε θα πληρώσεις το 40% της τιμής. Προσωπικά, λογικά σκεπτόμενος, δεν θα δεχόμουν ακόμα κι αν ήταν να πλήρωνα το 10%. Η αλήθεια φέτος δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κάνω διακοπές. Άρα συμπεραίνουμε ότι κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα μπει για τα ταξίδια. Θα μπει κάποιος με την προοπτική να γράψει, τουλάχιστον ακόμα 4 άτομα. Αν πιστεύει ότι δεν μπορεί να γράψει 4 άτομα, δεν θα μπει. Επίσης, αν κάποια στιγμή ανακαλύψει ότι δεν μπορεί να το κάνει, θα βγει (χάνοντας τα 250 και όλες τις ήδη καταβληθείσες μηνιαίες "δόσεις").

109 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε σαλονικιε πες μας ποιος εισαι γιατι δεν λες φοβασαι κατι μηπως φοβαστε την εταιρια γιατι εκανε μηνυση σε καποιους απο κυπρο που ειπαν κατι παρομοιο που λετε εδω ε???ελα φιλε μην τα λες ανονυμα πες τα επωνυμα να ξερουμε και ποιος εισαι οχι μονο εσυ και η υπολοιποι η μηπως εισαι ταξιδιωτικος πρακτορας μην φοβασε πες μας το ονομα σου και το επιθετο ετσι να ξερουμε σε ποιους μιλαμε βρε αδερφε.

      Διαγραφή
    2. ti na googlarw re kakomoiriii ?..exet ginei rezili se olo to diadiktuo....gia googlare esy kalutera na deis ta xalia tis etairias..kamarwneis ki9olas..ante na pas na breis kamia doulia anti na zitianeyeis xrimata apo tous filous kai tous gnwstous sou..kai gia na deis oti einai poiniko adikima pes mas ta dilwneis ta xrimata stin eforia ?....min apantiseis den xreiazetai..tha sas tsakwsoun olous kai meta ela pes mou gia to brabei tis etairias sou

      Διαγραφή
    3. Δημήτρη χολ μιλάω εγώ επώνυμα που θα κάνετε και μήνυση με την μαλακία που τρέχετε εδώ και κάποια χρόνια. ΑΠΑΤΗ είναι απλό 20 φίλοι μου και γνωστοί μου έχουν επιχειρήσει μαζί και εγώ και μόλις ο ένας έχει καταφέρει να βγάλει. Τι επιτυχία... Σιγά μην φοβηθούν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες ρε πληρωμένε ντελάλη.

      Διαγραφή
    4. Pame twra loipon telh 2017 meta apo 4 xronia apo autes tis anarthseis peri fylakhs apaths klpa...
      Prwton h etairia den ekleise 2on kaneis den mphke fylakh 3on h etairia htan 165 ston kosmo kai twra einai 25 kai 4on osoi exete grapsei edw gia apates oi perissoteroi exete faei kai ena klotso apo to afentiko sas pou sas xrwstaei kai kati mhniatika...

      Διαγραφή
    5. pame twra 2023 pou einai h 25h ston kosmo eteria? oxa0-oxa0axo0xaox0aoxa

      Διαγραφή
  2. Φίλε Σαλονικιέ που δεν μας λες ούτε το όνομα σου μισές πληροφορίες δίνεις με ανακρίβειες και χωρίς αποδείξεις. Μιλάμε για μια εταιρία η οποία έχει βραβευτεί με το βραβείο της καλύτερης ιστοσελίδας τουρισμού του κόσμου (world travel award 2012) μπορείς να το googlareis και να δεις ακριβώς πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ βραβείο είναι αυτό. Οι προσφορές είναι απίστευτες και ακόμα και αν κάποιος γίνει μέλος ως πελάτης που όπως λες θα πληρώνει τα 610 χρόνο πρέπει να σε ενημερώσω ότι οι προσφορές που έχει ισχύουν για ΌΛΟΥΣ τους συγγενείς πρώτου βαθμού χωρίς να είναι οι υπόλοιποι μέλη επίσης ένα μέλος μπορεί να κλείνει διακοπές και για ένα φίλο και μία φίλη του που δεν είναι μέλος! Επομένως με μία συνδρομή μπορούν να ταξιδεύουν στα καλύτερα μέρη του κόσμου και της Ελλάδας από τους παππούδες και τις γιαγιάδες σου μέχρι οι γονείς τα αδέρφια και ένας φίλος/φίλη. Άρα το κόστος μειώνεται αμέσως στα 610 δια 6 ίσον 100 περίπου Ευρώ το άτομο το χρόνο για να απολαμβάνει μοναδικές εμπειρίες στα καλύτερα μέρη του κόσμου στα καλύτερα ξενοδοχεία με πάρα πολύ υψηλές παροχές. Πρόσφατα πήγα με τρεις φίλους μου στη Μυτιλήνη σε ένα καινούργιο ξενοδοχείο σε DELUXE δωμάτιο με σάουνα και υδρομασάζ μέσα, με καθημερινό πρωινό και cocktail party καλωσορίσματος και εξοικονομήσαμε συνολικά 665 ευρώ με σχέση με την τιμή του δωματίου αν πηγαίναμε μόνοι μας. Πληρώσαμε 65 ευρώ το άτομο και για τις 4 μέρες και μόνο ένας αρκούσε που ήταν μέλος. Κανονικά θα είχαμε πληρώσει 855 ευρώ για τις τρεις ημέρες για τρία άτομα και δύο δωμάτια δηλαδή 285 το άτομο. Άρα όποιος είναι λογικός άνθρωπος μπορεί να καταλάβει την τεράστια αξία των υπηρεσιών της εταιρίας και να γίνει μέλος μόνο και μόνο για να απολαμβάνει με τους δικούς του ανθρώπους μοναδικές στιγμές. Επίσης σαν μέλος όλοι πάλι οι συγγενείς πρώτου βαθμού μπορούν να απολαμβάνουν προνομιακές εκπτώσεις από 10-70 τοις εκατό στην καθημερινότητα τους σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις σε κάθε σχεδόν μέρος του και χώρα του κόσμου στην οποία έχει επεκταθεί η εταιρία. 23 χώρες αυτή τη στιγμή και συνεχώς μεγαλώνουμε. Στον καφέ που σίγουρα πίνεις, στα ψώνια, σε γιατρούς, στα λάστιχα αυτοκινήτων, σε ταξί, σε γυμναστήρια, σε πιτσαρίες, στα καταστήματα fast food, καταστήματα οπτικών μέχρι και σε solarium, paintball και ότι μπορείς να φανταστείς! Υπάρχουν τεράστιες εγγυήσεις μοναδικές στον κόσμο που δεν έχει καμία άλλη εταιρία τουρισμού όπως ότι αν βρεις καλύτερο αεροπορικό εισιτήριο από άλλη εταιρία ή σελίδα στέλνεις ένα e-mail στην εταιρία μας και σου κλείνει το εισιτήριο στην καλύτερη τιμή που το βρήκες και σου επιστρέφει και σε ταξιδιωτικά δολάρια το 150 τοις εκατό της διαφοράς. Σε συγκεκριμένο παράδειγμα φίλοι μου βρήκαν μια προσφορά καλύτερη από μία άλλη ιστοσελίδα και η εταιρία μας τους επέστρεψε το 150% της διαφοράς και ουσιαστικά ταξίδεψαν ΔΩΡΕΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.worldtravelawards.com/nominees/2012/world#

      Διαγραφή
    2. Κριμα ρε συ......μαλον πετυχατε τοσο,που αποφασισαν να το κρυψουν γιατι χαλαγατε την πιατσα.........

      Διαγραφή
    3. Το googlara.. αλλα τιποτα δεν βρηκα..
      Δεν μας δινεις εσυ ενα LINK κυριε Χατζηπετρου?

      Διαγραφή
    4. http://h-s-a.forumotions.net/t1082-world-ventures

      Διαγραφή
    5. Μπράβο Kwnstantinos Loutroutzis. Ωραίο. Έτσι για να μάθουν τα λαμόγια............

      Διαγραφή
    6. φιλε τριανταφυλλε δεν σε βρισαμε ο καθενας εχει την δικη του γνωμη πες την γνωμη σου με ομορφο τροπο γιατι αυτος ο τροπος μου θυμιζει μοσχαρι οχι ο δικος μας οκ και εισαι και απ'τα μερη μου και λυπαμαι πολυ γιατι λεω οτι στα μερη μου ειμαστε ανθρωποι και αγαπαμε τους συναθρωπους μας μπορει να κανω και λαθος τελικα μπορει να μην ειμαστε ολοι ανθρωποι καποιοι αλλοι να ειναι κατι αλλο.για την εταιρια ενα θα σας πω δεν ξαναπαω στης κυρα μαρως δηλ σε ενοικιαζομενα με 40 ευρω την βραδια και με καμια παροχη θα προτιμησω το 5αστερο και 4αστερο με 50 ευρω 4 βραδια και με παροχες που δεν ειχα ποτε και αν της ειχα θα πληρωνα πολυ παραπανω.φιλε serial_dreamer σε οποιο μερος και να πας σε ξενοδοχειο πιστεψε με εσυ θα πληρωσεις το να πας οχι το ξενοδοχειο.και αν πας με ταξιδιωτικο γραφειο ψαξε τη παροχες σου δινει ψαξε καλα φιλε και μετα ψαξε και στην worldventures ok και δυο λεξεις θα σας πω παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε http://news247.gr/advertorial/h_worldventures_vathmologeitai_ws_h_7h_etaireia_se_rythmo_anaptykshs_apo_ta_100_koryfaia_brands_apeytheias_pwlhsewn.2363751.html http://www.onair24.gr/news/category/25522/content/96007#.UcRYZ18joVc.facebook

      Διαγραφή
    7. Τα είπα ήδη σε ένα βλαχάκο, θα τα πω και σε σένα. Δες εδώ λίγο βλάχο πρώτα. Το επίσημο site της Κυπριακής αστυνομίας είναι.

      http://www.police.gov.cy/police/police.nsf/All/7C02AE95882F77F6C2257956002AD472?OpenDocument

      Κάνε και ένα σχόλιο αν θέλεις βλακάκο. Το βασικό είναι ότι όλοι εσείς απατεώνες με την βούλα είστε. Απλά κανένας εκ των θυμάτων δεν κάνει μύνηση διότι πρόφανώς θα χάσει άλλα τόσα από τους δικηγόρους.

      Διαγραφή
    8. Δημητρης χολ ena pragmataki tha sou pw ,k egw imoun kapote mesa .ta eisitiria einai mparoufes .eixa klisi kapote domatio stin konstantinoupoli to booking mou to edeine 100 tin vradia k to diko sas 110 .k den lew m@l@kies...

      Διαγραφή
    9. e tote vre nadia ftes esu giati den katalaves kala!!! mallon eisai xanthia xoris na exo provlima me tis xanthies!!! efoson apo emas to vrikes 110 kai sto booking 100 giati den esteiles email na pas fthoinotera logo tou 150% tis diaforas, ekei???

      Διαγραφή
    10. Ρε τυπακια εσεις φιδια της worldventures,γιατι αφου δεν ειστε πυραμιδα,δεν προσπαθειτε να προωθησετε το "προιον" σας,αλλα ειστε επικεντρωμενοι στο να προσυλητιζετε νεα κοροιδα;Που σημειωτεον ειναι ατομα απο το φιλικο σας περιβαλον,και τους συγγενεις σας;Ε;

      Διαγραφή
    11. 'Αμα σας γαμήσω έναν έναν θα μετρήσει σαν ''εγγραφή νέου μελους'' ; Φυσικά δεν είμαι πουστράκος σαν εσάς και δε θα σας γαμήσω κυριολεκτικά μη χαίρεστε. Σπάω ομως κόκκαλα αν ενδιαφέρεστε. Το κάθε άτομο εχει 28 κόκκαλα στα δαχτυλάκια του, πιανει σαν πυραμιδα x 4; (Aστειεύομαι φυσικά μην τα παιρνετε στα σοβαρα τα παραπάνω Θετικη Ενεργεια πανω απ'ολα ειμαστε ολοι φιλοι και παμε διακοπες γιουπιιι) Εσείς που ζητάτε το όνομα του παιδιού που έγραψε το άρθρο τι ακριβώς είστε; Τι ακριβώς θέλετε; Θα τον βρειτε και θα τον κανετε ντα; Το οτι φτιαχνετε τις ομάδες ''θετικης ενέργειας'' βασιζομενες στην ευπιστια (για να μην πω χαζομαρα) του καθε τραχανα αλλα και στα χρηματα του μου θυμιζει κακεκτυπο προσκοπισμού και μασονισμού και παραθρησκευτικων ομαδων. Καθίστε φρόνημα χαλαρώστε το κορμάκι σας και μη ζητατε το λόγο απο κανένα γιατι δε θα θέλατε νομιζω να σας κανουν το ιδιο τα ατομα που νομιμως εξαπατησατε επισης επειδη νομίμως τους εξαπατησατε δεν τους δινετε η δυνατοτητα να αντιδρασουν με μηνυσεις -εξωδικα κλπ κλπ οποτε καποια στιγμη αν συνεχισετε το υφακι θα σας ερθει καποιο μπουνιδι στα δοντια οχι φυσικα απο μένα γιατι εμενα δε με εξαπατησατε αλλα απο καποιους που θεωρησαν οτι υπεστησαν ηθικη φθορα και οχι μονο χρηματικη απο της super-ομαδα-επιχειρηση-αιρεση . Καθιστε φρονιμα μογγολια και μη νομιζετε οτι επειδη σας εμαθαν μερικες τεχνικες εξαπατησης-μαρκετινγκ-επιβολης γινατε κατι ανωτερο καθιστε φρονημα φατε οτι ειναι να φατε απο τους μπουφους και μην ασχολειστε μαυτους που σας πηρανε χαμπαρι. Κιαν θες να μαθεις το ονομα μου θα στο δωσω και θα σε κλεισω και ενα ραντεβου αλλα στο ραντεβου αυτο δε θα εχεις ενα επιτελειο απο μογγολια γυρω σου να κολλατε 5 να χαμογελατε και να νιωθετε καλυτεροι.Με ιδιαιτερη συμπαθεια και φιλικο υφος ολα τα παραπανω οπως ακριβως με προσεγγισατε καποτε και φαγατε τα μουτρακια σας. Ενταξει; Μπραβο.

      Διαγραφή
    12. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η Worldventures είναι ΑΠΑΤΗ !!!
      Η εταιρία-πυραμίδα με το όνομα Worldventures είναι μια καλοστημένη και καμουφλαρισμένη ΑΠΑΤΗ. Όπως είπα και πιο πάνω πρόκειται για μια εταιρία-πυραμίδα , κάτι το οποίο είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Ενδεχομένως θα σας καλέσει κάποιος γνωστός σας , ο οποίος είναι ήδη μέλος της ΑΠΑΤΗΣ , την οποία προφανώς και ΔΕΝ γνωρίζει. Το ύφος του θα είναι κάπως περίεργο και αυτό θα πρέπει να σας παραξενέψει. Θα σας καλέσει για ένα καφέ σε ένα συγκεκριμένο μέρος και κάποια συγκεκριμένη ώρα , χωρίς να έχετε τη δυνατότητα να το διαπραγματευτείτε καθώς θα είναι πολύ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ. Το μόνο που θα κάνει είναι να σας καλέσει χωρίς να σας δώσει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία. Αν πάτε στο ραντεβού , θα σας γίνει μια καλοστημένη ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ από διάφορους "ειδικούς" , οι οποίοι είναι κι αυτοί μυημένοι στην εταιρία πριν τον γνωστό σας. Θα σας τάξουν διακοπές με "ονειρεμένες" τιμές σε "ονειρεμένους" προορισμούς. Αυτό είναι το ευχάριστο μέρος της ιστορίας τους. Αργότερα , θα σας μιλήσουν για το πως μπορείτε να κερδίσετε χρήματα χωρίς να δουλέψετε ΚΑΘΟΛΟΥ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε ΝΕΑ μέλη στην εταιρία. Για να μπείτε όμως στην εταιρία θα πρέπει να καταβάλετε το ποσό των 270 δολαρίων. Αν δεν καταφέρετε να προσελκύετε τέσσερα νέα μέλη τότε θα χρειαστεί να πληρώνετε και μηνιαία συνδρομή 40 ΕURO κάθε μήνα. Αν τα καταφέρετε τότε σταματάτε να πληρώνετε τη μηνιαία συνδρομή. Γενικά το σύστημα τους έχει να κάνει με την προσέλκυση νέων μελών. Το σύστημα που εφαρμόζεται ονομάζεται ΠΥΡΑΜΙΔΑ , κάτι το οποίο είναι παράνομο σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.
      Το πρόβλημα:
      Δεν είμαι ειδικός στα οικονομικά ούτε στα μαθηματικά. Όμως, οι ακόλουθες σκέψεις πηγάζουν από την κοινή λογική. Κατ' αρχής στα οικονομικά θεωρούμε ότι όλοι κάνουν λογικές (rational) επιλογές για να μεγιστοποιήσουν την ωφέλειά τους. Υπάρχει πιθανότητα κάποιος να γραφτεί και να δώσει (λέμε τα μίνιμουμ: €270 + 12 μήνες Χ €40 = 270 + 480) €750 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο για να αποκτήσει προσφορές για φθηνές διακοπές; Να σημειωθεί ότι οι τόποι διακοπών είναι συγκεκριμένοι και τα πακέτα είναι επίσης για συγκεκριμένες ημερομηνίες. Αλλά ακόμα κι αν δεν είναι έτσι και είναι πραγματικά καλά πακέτα στα οποία γλιτώνεις το 50% ή και το 60% της τιμής, σε ποιον πραγματικά θα σύμφερε κάτι τέτοιο; Δίνεις 750 χωρίς να έχεις αποκτήσει τίποτα, μόνο την προσδοκία ότι ΑΝ θέλεις να πας διακοπές και θέλεις να πας στους τόπους που προσφέρουν, στα ξενοδοχεία που συνεργάζονται και στις ημερομηνίες που υπάρχουν διαθέσιμα τα πακέτα, τότε θα πληρώσεις το 40% της τιμής. Προσωπικά, λογικά σκεπτόμενος, δεν θα δεχόμουν ακόμα κι αν ήταν να πλήρωνα το 10%. Η αλήθεια φέτος δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κάνω διακοπές. Άρα συμπεραίνουμε ότι κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα μπει για τα ταξίδια. Θα μπει κάποιος με την προοπτική να γράψει, τουλάχιστον ακόμα 4 άτομα. Αν πιστεύει ότι δεν μπορεί να γράψει 4 άτομα, δεν θα μπει. Επίσης, αν κάποια στιγμή ανακαλύψει ότι δεν μπορεί να το κάνει, θα βγει (χάνοντας τα 270 και όλες τις ήδη καταβληθείσες μηνιαίες "δόσεις").proin melos

      Διαγραφή
    13. Googlare kai esy twra loipon meta apo 3.5 xronia h apath ekleise re nostradame???
      Pou ta ksereis ola re donald trump???
      Phges gymnasthrio ?
      Syndromh plhrwses?
      Exases kila???
      Apath to gym telika...

      Pes mas esy loipon pou theleis to kalo tou kosmou kai pas na profylaxeis ton kosmo anarwththikes pote an parotrines arnhtika kapoion me tis mlkies pou grafeis???
      kai poios eisai esy?
      Tetoioi ponhrovlakes kanoun kako ston kosmo...
      Edw den mporeis na pas diakopes opws les pio panw exeis kai apopsh???
      Kai epeidh apetyxes esy prepei na apotyxoun oloi traxana!!!

      Διαγραφή
  3. Μπορώ να σου δείξω τα παραστατικά με ονοματεπώνυμα και όλα αν το επιθυμείς και να μην μιλάς με ανακρίβειες. Και όσο για την λέξη πυραμίδα που αναφέρεις προφανώς δεν γνωρίζεις τι λες. Οι παράνομες πυραμίδες είναι απλά ανταλλαγή χρήματος χωρίς προιόν που υπόσχεται ότι το χρήμα που καποιος δίνει θα γίνει περισσότερο χωρίς να κάνει τίποτα. Έχουν μάξιμουμ διάρκεια ζωής περίπου 1 χρόνο και διώκονται από τον νόμο. Οι εταιρίες δικτυακού marketing δεν έχουν σχέση με αυτό. Είναι νόμιμη βιομηχανία που υπάρχει 60 χρόνια και διδάσκεται στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και οι πρώτη εταιρία που ξεκίνησε στην Αμερική η Amway έτσι για την ιστορία υπάρχει ακόμα 60 χρόνια μετά και πολλοί αντιπρόσωποι της έχουν γίνει οικονομικά ανεξάρτητοι όπως και πολλών άλλων αντίστοιχων εταιριών. Υπάρχουν προιόντα και η εταιρία επιστρέφει περίπου το 65% των κερδών της με ένα πολύ δίκαιο σύστημα αμοιβών πίσω στους αντιπροσώπους επειδή εκείνοι κάνουν ουσιαστικά τη διαφήμισή της. Δεν πληρώνουν για διαφήμιση στην τηλεόραση ή σε άλλα μέσα αυτές οι εταιρίες αλλά γίνονται γνωστές από φίλο σε φίλο, κάτι που ούτως ή άλλως όλοι κάνουμε καθημερινά δηλαδή συστήνουμε κάτι στους φίλους μας που μας άρεσε για να το κάνουν και εκείνοι. Απλά εδώ πληρωνόμαστε κιόλας αν τους αρέσει και πάρουν το προιόν. ΠΟΥΘΕΝΑ η εταιρία δεν υπόσχεται ότι θα "βρέχει" λεφτά αν δεν προωθήσει κάποιος το προιόν στο δίκτυο του και τα κέρδη προκύπτουν απ'την πώληση του membership πακέτο στο club. Η εταιρία δεν δίνει KAMIA προμήθεια για την εγγραφή αντιπροσώπων. Άρα καμία σχέση με παράνομες πυραμίδες γι΄αυτό υπάρχει ακόμα μετά από 7 χρόνια και θα συνεχίσει να υπάρχει για πολλά ακόμα και σύντομα και εσύ θα είσαι μέλος γι΄αυτές τις υπέροχες υπηρεσίες που προσφέρει. Ο δήμαρχος Πάφου και ο Υπουργός Τουρισμού έδωσαν βραβείο και συγχαρητήρια στην εταιρία για τη συνεισφορά της στο τουρισμό στην Κύπρο. Μπορώ να αναφέρω πάρα πολλούς ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ και ΣΟΒΑΡΟΥΣ φορείς που βράβευσαν την εταιρία. Μπορώ να σου μιλήσω πάρα πολύ εκτεταμένα για το θέμα γιατί το έχω μελετήσει εις βάθος και αν πραγματικά εσύ ή οι αναγνώστες επιθυμούν να γνωρίσουν το αντικείμενο σωστά μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου. Λέγομαι Νίκος Χατζηπέτρου το facebook μου είναι Nick Hatzipetrou και το τηλέφωνο μου είναι 6957562615. Wish you were here! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιό σου βρίθει ανακριβειων και περιέχεις πολλες 'σαλτσες' χωρις να μπαίνει στην ουσία. Οι παρουσιάσεις που γίνονται μπορούν να θεωρηθούν παραπλανητικές στην καλυτερη μιας και δεν εξηγούν στον κοσμο ποσο απιστευτα δυσκολο είναι να βγάλεις ακομα και το βασικο μισθο καθε μηνα. Απο την παρουσιαση φευγεις με τιν εντυπωση οτι θα καθεσαι και θα σου ερχονται λεφτα. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Και αυτο το λεει η ιδια η εταιρια σου αν εχεις ορεξη να ψαξεις στο site της μιας και εκανες και καλη ερευνα οπως λες.

      http://gs1.wpc.edgecastcdn.net/80289E/media/1/PDF/unitedstates_us/incomedisclosure_us.pdf

      Οπως βλεπεις η ιδια η εταιρια λεει οτι η πλειψηφια των αντιπροσωπων οχι μονο δεν εχει βγαλει τιποτα αλλα εχει μπει μεσα και εχασε λεφτα.

      Για τα ταξιδια: αν ειναι τοσο φθηα οσο μας λες γιατι δεν τα βγαζει publicly η wv να τα δουν ολοι. Αυτη θα ηταν η καλυτερη διαφημιση και θα μαζευε μελη πολυ πιο γρηγορα. θα σου πω εγω. Γιατι τα πακετα ταξιδιων ειναι η βιτρινα για να μην θεωρηθει παρανομη οπως πολυ καλα εμαθες να παπαγαλιζεις και εσυ οπως και ολοι οι αντιπροσωποι της εταιριας που εχω συνομιλησει. Η wv δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει και τόσο πακετα ταξιδιων (αλλωστε υπαρχουν απιστευτα εξειδικευμενα site ταξιδιων με απιστευτες προσφορες ΔΩΡΕΑΝ) μιας και η προμηθεια για το φθηνότερο είναι 20$ Η εταιρια ουσιαστικα σε αναγκαζει να εγκραφεις ατομα στο binary tree σου για να τις απειροελαχιστες πιθανοτητες να βγαλεις κατι (για τις πιθανοτητες βλεπε το παραπανω λινκ)
      I am sooo happy not to be there!

      Διαγραφή
    2. Και τα πακέτα διακοπών δεν περιλαμβάνουν μεταφορικά! Αν προσθέσεις τα μεταφορικά η τιμή δεν είναι και τόσο χαμηλή τελικά!!!

      Διαγραφή
    3. Μπράβο Christos Georgiadis. Σκίσε τα μοσχάρια πυο έχουν βυθιστεί στην υποβολή του Αμερικανικού συστήματος και μόνο να παπαγαλίζουν ξέρουν.

      Διαγραφή
    4. φιλε τριανταφυλλε δεν σε βρισαμε ο καθενας εχει την δικη του γνωμη πες την γνωμη σου με ομορφο τροπο γιατι αυτος ο τροπος μου θυμιζει μοσχαρι οχι ο δικος μας οκ και εισαι και απ'τα μερη μου και λυπαμαι πολυ γιατι λεω οτι στα μερη μου ειμαστε ανθρωποι και αγαπαμε τους συναθρωπους μας μπορει να κανω και λαθος τελικα μπορει να μην ειμαστε ολοι ανθρωποι καποιοι αλλοι να ειναι κατι αλλο.για την εταιρια ενα θα σας πω δεν ξαναπαω στης κυρα μαρως δηλ σε ενοικιαζομενα με 40 ευρω την βραδια και με καμια παροχη θα προτιμησω το 5αστερο και 4αστερο με 50 ευρω 4 βραδια και με παροχες που δεν ειχα ποτε και αν της ειχα θα πληρωνα πολυ παραπανω.φιλε serial_dreamer σε οποιο μερος και να πας σε ξενοδοχειο πιστεψε με εσυ θα πληρωσεις το να πας οχι το ξενοδοχειο.και αν πας με ταξιδιωτικο γραφειο ψαξε τη παροχες σου δινει ψαξε καλα φιλε και μετα ψαξε και στην worldventures ok και δυο λεξεις θα σας πω παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε http://news247.gr/advertorial/h_worldventures_vathmologeitai_ws_h_7h_etaireia_se_rythmo_anaptykshs_apo_ta_100_koryfaia_brands_apeytheias_pwlhsewn.2363751.html http://www.onair24.gr/news/category/25522/content/96007#.UcRYZ18joVc.facebook

      Διαγραφή
    5. Βλαχάκο Δημήτρη, για να σου αποδείξω ότι είσαι ένας απλός απατεωνάκος και τίποτα άλλο, δες εδώ: http://data.eixe.org/default.asp?ElementId=120981 να δεις λίγο τον νόμο περί προστασίας καταναλωτή. Νόμος 3582/2007, άρθρο 9στ, παράγραφος κγ. Για να μην ψάχνεις άδικα, είναι κάτω από την μέση. Εκεί με τον τίτλο: ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ, λέει ο νόμος: δημιουργία, λειτουργία ή προώθηση ενός πυραμιδωτού συστήματος πωλήσεων, όπου ο καταναλωτής θεωρεί ότι έχει την ευκαιρία για μεγαλύτερο όφελος με την εισαγωγή άλλων καταναλωτών στο σύστημα, παρά με την ίδια την πώληση ή την κατανάλωση των προϊόντων. Με βάση τον νόμο είσαι απατεώνας βλάκα. Μοσχάρι τράβα σε κανενα χασάπη να σε σφάξει γιατί μόνο ζημιά κάνεις στους συνανθρώπους μας. Οπότε την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός στο τι γράφεις βλακάκο. Επίσης μπες και εσύ στο: http://www.police.gov.cy/police/police.nsf/All/7C02AE95882F77F6C2257956002AD472?OpenDocument που είναι το επίσημο site της αστυνομίας της Κύπρου και διάβασε εκεί μια ανακοίνωση. Εσένα φωτογραφίζει. Φιλιά στους τεμπελχανάδες που την έχουν δει επιχειρηματίες, και ούτε ένα κείμενο με σωστή ορθογραφία δεν μπορούνε να γράψουνε. ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΓΕΜΙΣΑΜΕ.

      Διαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΑΤΗ
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ BLOG MOY ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΟ
    http://aksizei-na-to-deis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προφανως ειναι απατη και ολα αυτα περι βραβευσεων ειναι μπουρδες. Παιρνουν τα λεφτα των απελπισμενων ανθρωπων και ανεργων και μεταφερονται τεραστια κεφαλαια απο την Ελλαδα στην Αμερικη σ'αυτους τους Εβραιαους που τρεχουν την απατη.η Ελλαδα αιμοραγει απο αυτες τις απατεωνιες. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλεπω δε βρήκε το χρόνο (ή τα λόγια) να απαντήσει ο φίλος μας ο Nick Hatzipetrou!

    Κούνια που τον κούναγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι απατη ρε παιδια...απατη ειναι να σου υποσχθω κατι και να μην το τηρησω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οποιος λεει οτι ειναι Απατη απλα δεν εχει ιδεα με το δικτυακο marketing. Μια χαρα ειναι η εταιρια οποιος μπει και ασχοληθει εχει καλα χρηματα και αξιζει. Τα ταξιδια ειναι υπεροχα και πολυ φθηνα. Ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του μου φαινεται. Καληνυχτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπέροχα?? Φτηνά??
      Για δωσε μας παραδείγματα (ΜΕ Ημερομηνία).
      Λογικα αφου ειναι φτηνα.. δεν θα εχεις προβλημα.. διαφιμιση θα κανεις..
      ΠΧ να μας πεις.. ΠΡΑΓΑ ξενοδοχείο FORTUNA hotel
      1/6 για 4 βράδια 2 ατομα 100ευρω ολα μαζι (πχ)

      ΜΠΟΡΕΙΣ?

      Διαγραφή
    2. Επίσης θέλω να ρωτήσω, αν εγώ θέλω να πάω αυτή την υπέροχη κρουαζιέρα στην καραϊβική, την πάμφθηνη... Πρέπει να πληρώσω πόσα; Για να πάω ως την αφετηρίας της;

      Διαγραφή
  9. mipws einai apati ta lefta pou pairnw sta xeria mou kathe deutera k den to xerw??? xaxaxaxa... varethika na vlepw sxolia apotiximenwn,pou apla d ta kataferate k xespate etsi... lupamai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. prwta apo ola kanis then ipe oti kathese k plirwnese,afto ine megali parapliroforisi,doulevis plironese den doylevis,ta vazis me ton eafto sou k briskis ena swro dikeologies gia na esthanthis kalitera esi gia tin apotixia sou......opios theli na di piramides na gini melos k na klisi ena taksidaki mexri tin egipto........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ θα πω πάντως ότι χαίρομαι ΠΑΡΑ πολύ που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με κριτική σκέψη και δεν γίνονται μέλη παρά τον πειρασμό στον οποίο μπαίνουν! Πήγα στην δήθεν ενδιαφέρουσα συνάντηση για κάτι καταπληκτικό όπως ακριβώς τα λέει το άρθρο, κάθισα μισή ώρα και τους άκουγα. Και έβλεπα ότι υπεύθυνοι ήταν στα γύρω τραπέζια παντού! Μα γιατί μου φάνηκαν ουτοπικά όλα αυτά; Ο άλλος κέρδιζε 1.000.000 ευρώ το χρόνο...και μπορούσα και να τον κάνω add στο facebook (αν δεν πίστευα). Κάπου βρωμούσε άσχημα το πράγμα. Παράνομη ξεπαράνομη, απάτη ξεαπάτη, χαίρομαι που δεν έγινα μέλος, χαίρομαι ίσως που δεν φακελώθηκα, χαίρομαι που δεν έγινα μέρος ενός συστήματος που ποιος ξέρει τι μπορεί να κρύβει, μα περισσότερο χαίρομαι που και άλλοι μαζί με μένα αρνήθηκαν, όσο και αν τα "καλοπροαίρετα" μέλη λένε ότι κάναμε λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η αποτυχια δεν ειναι απατη, απατη ειναι οταν γραφεις ανακριβιες σε ενα τυχαρπαστο blog της πλακας χωρις αποδειξεις και χωρις Ονοματεπωνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δηλαδη εσυ sallllllonikie εφτιαξες ενα blog μονο για την worldventures ε? ΕΓΚΥΡΟΣ! χαχα απατεωνα ψευτακο, επειδη εσυ νομιζες οτι θα βγαλεις εκατομμυρια τεμπελιαζοντας και απετυχες, δεν βλεπω που στηριζεις οτι ειναι απατη, εχεις στοιχεια εφοριας, κατι αποδεικτικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΜΑΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΦΙΛΕ Η WORLDVENTURES ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΦΟΔΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!ΜΑΚΑΡΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ 8Α ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΔΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. GEORGIOS TSOMPANIS ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΝ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ. ΓΙ 'ΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ, ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΓΚ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ε ψιτ κυριε δικαστικέ και ο αποπάνω. Για τσιμπίστε το παρακατω λινκ και διαβάστε το να ξεστραβωθείτε αν και χλωμό το βλεπω... Αν ξερετε φυσικα αγγλικά αλλιως πείτε να σας το κάνω μεταφραση.

    http://gs1.wpc.edgecastcdn.net/80289E/media/1/PDF/unitedstates_us/incomedisclosure_us.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xaxaxaxa.Σωστός φίλε μου Christos Georgiadis. Σε πάω πολύ.

      Διαγραφή
    2. μιας και μπήκες στον κόπο, μας είναι πολύ γνωστό το έγγραφο. Είμαστε λίγο πριν την τρίτη σειρά που λέει senior rep.! Μελέτησέ το κι εσύ. Μπορούμε να σε στηρίξουμε να πετύχεις. Αλλιώς καλά κόλυβα στο Ελληνικό κατεστημένο του Κεφαλαίου που εκμεταλλεύεται τον εργαζόμενο, ή το δυσλειτουργικό Δημόσιο που δε θα αλλάξει παρά μόνο στο μισθολόγιο. Περαστικά σας...

      Διαγραφή
  17. Οπως πολύ σωστά είπαν και κάποιοι άλλοι παραπάνω τα χρήματα που περνούμε καφε βδομάδα δεν ειναι καθόλου απάτη ούτε και οι όντως φθηνές διακοπές που μπορούμε να πάμε όχι απλά φθηνά αλλά και δωρεάν πληρώνοντας από ταξιδιωτικά δολάρια που πάλι μας προσφέρει η εταιρεία.το πρόβλημα όλων αυτών που μπαίνουν και γράφουν σε όλα αυτά τα φόρουμ τελείως απρόσωπα ειναι πολύ απλά άτομα που η έχουν μπει στην εταιρεία και δεν κάνανε τπτ(να φέρουν Δλδ κόσμο να το δείξουν)η τους το έδειξαν κάποιοι και δεν κατάλαβαν τπτ απόλυτος αφού και να τους ρωτήσεις δεν ξέρουν τπτ για την εταιρεία όπως και αυτός που έγραψε το άρθρο αυτό.αυτοι που δεν το κατάφεραν ειναι άτομα που δεν τους εμπιστεύεται κανείς οπότε καλύτερα να αρχίσουν να αναρωτιούνται για τους ¨φιλουσ¨ τους και τους κοντινούς τους ανθρώπους γιατί δεν τους υπολογίζουν καθόλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι λέτε ρε απατεώνες που ούτε ένα κείμενο στα Ελληνικά δεν μπορείτε να γράψετε? Ξεφτύλες είστε που ρίχνετε τα πηθηκοειδή σας μούτρα στους φίλους σας και θα τους πέρνατε μέχρι και Π@@ΕΣ μόνο και μόνο για να βγάλετε ένα 2ευρω. Όπως έκανε μια "υποτιθέμενη" φίλη μου η οποία μετά το άκυρο που τις έριξα ακόμα με παίρνει τηλέφωνο και τρώει τη φραγή με κουτάλι. Ξεφτύλες. (Και φυσικά για όσους βλαχάκους το πούνε, ΔΕΝ είμαι και ΟΥΤΕ πρόκειται να γίνω ταξιδιωτικός πράκτορας, γιατί έχω ακούσει κάτι τέτοιες βλακείες και γελάω πολύ. Όσο για εσένα που γίνεσαι πιο δυνατός, γράψε και με μικρά γράμματα απόφοιτε Λυκείου και μη σκίσεις πρόσεξε καμιά κάλτσα από τις άσπρες βαμβακερές που σίγουρα θα φοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΣ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΕΡΟΙΑ.. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΤΙ ΖΕΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.. ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ MLM ΧΤΥΠΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ .. ΖΩΑΡΑ... Κ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ΑΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΙΣΩ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΖΩΑ... ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΚΙΓΙΟΣΑΚΙ Η ΛΙΓΟ ΝΑΠΟΛΕΟΝ ΧΙΛ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ... ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ... [ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ]. ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ..... ΒΓΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ Κ ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΒΟΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ Κ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.. ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαχα, πήγα και παραπήγα σχολείο, όχι σαν και εσένα συμβασιούχε του πολ. ναυτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΒΟΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ" [ΜΠΑΜΠΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ Η' ΜΠΑΜΠΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ.. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΘ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΔΩΣΩ ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥ ΞΑΠΛΟΠΟΥΛΟΥ]..... ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ.... ΓΡΑΦΤΕ ΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.... ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΠΤ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΙΛΑΤΕ ΜΙΛΑΤΕ ΜΙΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΑ ΦΟΡΟΥΜ... ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ.. ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ... ΟΠΟΙΟΣ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΛΑΣΠΕΣ Κ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΕΙ... ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΗΝ ΓΛΙΣΤΡΙΣΕΤΕ.. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΡΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ,ΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΤΗΧΗΣΗ,ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ.

      Διαγραφή
  23. Χαχαχαχαχα, είσαι άξιος της μοίρας σου όπως και η φίλη που με έσκασε στα τηλέφωνα ζητιανεύοντας σχεδόν. Όταν ήμουνα στρατό στο Πολύκαστρο, μου είχε πιάσει κουβέντα ένας άσχετος ΕΜΘ από διαβιβάσεις (τυχαίο?) ο οποίος τότε (2007) ήθελε να με πείσει ότι η Herbalife είναι μια τρομερή ευκαιρία. Χαμένος και αυτός σαν και εσένα έλεγε έλεγε έλεγε, στην ουσία όμως έλεγε αυτά που του έλεγαν στις συναντήσεις που κάνανε. Δεν είχε προσωπική άποψη. Το ίδιο χαμένος είσαι και εσύ. Πρώτη φορά βλέπω ανθρώπους να θέλουν να βοηθήσουν τόοοοοσο πολύ. Βέβαια το ότι και οι δύο είστε αμόρφωτα γελάδια δε σημαίνει κάτι, μιαας και η φίλη μου που προανέφερε καθηγήτρια αγγλικών ήταν. Ας δώσω τροφή για σκέψη. Καληνύχτα χιναράκι. (Και γράφε και μικρά γράμματα, στο ξανάπα. Τόσο δύσκολο είναι πια?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax..ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟΣ .. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ??? ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ??? ΟΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ.. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΟΥ.. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.. ΚΟΚΟΚΟΚΟ.... ΦΙΛΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ????? ΑΜΑ ΘΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΟ BUSSINES ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ WORLD VENTURES ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ... ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ.. ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ... ΠΕΡΙ ΗERBAL LIFE ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΤΖΙΡΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ,ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ. MLM MLM MLM MLM MLM MLM . ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΣ.. ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ........ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κάνω πλάκα τις απαντήσεις σου. Γιατί όλοι οι βλακάκοι λένε ότι όσοι έχουν αντίθετη άποψη έχουν ταξιδιωτικό πρακτορείο? Έχουμε γεμίσει ταξιδιωτικούς πράκτορες και δεν το ξέρω?Όπως και όταν κάνεις σχόλιο στο φβ κατά της κυβέρνησεις λένε ότι ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ για παράδειγμα. Λες και δεν παίζει το ενδεχόμενο να τους έχεις βαρεθεί όλους δηλαδή. Αμα γράψεις το MLM άλλες 259854 φορές θα σου πω πως λέγομαι βλακάκο. Όσο για τη βοήθειά σου, (και των συνεργατών σου τρομάρα σου) βάλτην εκεί που ξέρεις. Ελπίζω να απαντήσεις γρήγορα και με μικρά γράμματα και όχι μετά από μισή και πλέον ώρα. :) Πλάκα έχετε πάντως. Πρόβατα σκέτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όσο για την Herbalife ασχετούλη είναι άλλη μια πυραμιδοειδής φούσκα η οποία είχε προσπαθήσει το 2004 να με "τυλίξει" μέσα από ανούσιες Αμερικάνικου τύπου παρουσιάσεις. Κάνε μια έρευνα ασχετούλη να μάθεις. Το μικρό σου αδεφλάκι είναι. Έχει και εκεί απατεώνες. Μήπως να πεις ότι έχω φαρμακείο και πουλάω καλλυντικά τώρα? Έτσι και εκεί ένας κύριος άνω των 50 χρονών με έψαχνε πάλι με τηλέφωνα και πολλά ομοίως όπως και εδώ. Μάλλον σας μαθαίνουνε στις συναντήσεις σας στα εκάστωτε καφέ το: Πως να χάσετε την αξιοπρέπειά σας. By Mr Marc Acceta....Έγραψα καλά το όνομα αυτού του απατεώνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρίξε και μια ματιά εδώ βλακούλη. http://avevaios.blogspot.gr/2012/04/world-ventures.html λίγο πιο κάτω από τη μέση. Δυστυχώς δεν έχουμε νόμους. Εδώ ούτε μια απαγόρευση καπνίσματος δεν μπορούνε να τηρήσουνε. Εσάς θα κλείσουνε? Έπρεπε να ήμασταν σε Ισλαμικό κράτος να σας έκοβαν το δεξί χέρι. Ουπς, μετά πως θα τον έπαιζες όμως? Καταστροφή. Τέλος πάντων, κάνει χρήση του δικαιώματός σου να είσαι όσο βλακάκος θέλεις. Κανείς δε σε εμποδίζει. Δε θα σου ξανα απαντήσω βλακάκο. Καλή υπηρεσία σου εύχομαι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δες το και εδώ βλάχο. Το επίσημο site της Κυπριακής αστυνομίας είναι. http://www.police.gov.cy/police/police.nsf/All/7C02AE95882F77F6C2257956002AD472?OpenDocument

    Απατεώνες και με τη βούλα είστε. Όσο για αυτό που είπες, ναι έχεις δίκιο, το ομολογώ. Είμαι ταξιδιωτικός πράκτορας, και το όνομα της επιχείρισής μου είναι: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ Tours. Χάχαχαχα. Γεια σου βλακάκο. Το site δες να μην ξεχάσεις. Χάρηκα που γνώρισα άλλο ένα κορόιδο που χαίρεται κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxxaaaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa mlm mlm mlm mlm mlm mlm mlm mlm mlm mlm mlm mlm mlm mlm mlm mlm mlm mlm mlm mlm mlm mlm mlm . and the mr accsta is ASSETA .. it's not a chinese.... ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΜΕΞΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ Κ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΑΣΕΙΣ.. Κ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΛΑΣΙΜΟ Κ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΧΕΣΤΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕ Κ ΓΕΛΟΙΕ. ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΒΑΛΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ Κ--Ο ΣΟΥ.. ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ....ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΠΡΑΒΟ... ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γυφτάκο, και κάτι ακόμα, το όνομα του απατεώνα για λογαριασμό του οποίου εξαπατάς φίλους και γνωστούς σου, λέγεται Marc Accetta και όχι Asseta όπως έγραψες. Ούτε ποιος είναι στην κορυφή της πυραμίδας σου δεν ξέρεις. Γελάς κιόλας. Έχει και site το λαμόγιο. http://www.marcaccetta.com/ Επομένως την επόμενη φορά σκέψου λίγο πριν μιλήσεις......

      Διαγραφή
  30. Βλαχάκο είδες το site?Ή το έκανες γαργάρα αποτεωνάκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μαυριδερό ναυτικό γυφτάκι δεν απάντησες. Στη βαριά κατηγορία της Κυπριακής αστυνομίας ότι είστε όλοι ύποπτοι απατεώνες μόνο χαχάνισες φιφίτσα. Ήθελες επιχείρηματα. Πάρτα και πάλι μπας και σταματίσεις να χαζογελάς και μας δώσεις καμιά σοβαρή απάντηση.

    http://www.police.gov.cy/police/police.nsf/All/7C02AE95882F77F6C2257956002AD472?OpenDocument

    Φιλιά απατεώνα. I am so happy for not being there with the fraud !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Που είσαι ρε γυφτάκο? Καθάριζες υπόγεια και ταράτσες για αυτό εξαφανίσθηκες? Κανένα σχόλιο επί της ουσίας δεν έκανες από το τσαντίρι σου. (Εκτός απο 2 χαχα, και 50 MLM μόνο). Σχολίασε λίγο να γελάσω......Σε περιμένω μαυρούλι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΩ....ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΤΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΑ 4-6 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΤΛ...ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.ΤΩΡΑ ΑΠΑΤΗ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΔΛΔ ΚΑΦΕΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ,ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΘΑΡΡΩ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. http://www.kouinet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6709:worldventures-makehj&catid=92:rest&Itemid=54


    afto einai ena episimo sait apo enan anthropo me to onoma tou pou den fovate tis minisis oxi san esena salonikee ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η μανιωδης προσπαθεια απο τα μελη της WV για να καλυφθει η απατη τους ειναι για γελια! Μου θυμιζουν χρυσαυγιτες που προσπαθουν να αποδειξουν οτι δεν ειναι ναζιστες! Μονο για γελια ειστε! Φυσικα και βγαινουν φραγκα. Ολες οι πυραμιδες αποδιδουν μεγαλα ποσα στα "κεφαλια" της μπιζνας (4%). Το θεμα ειναι ολοι εσεις οι υπολοιποι φτωχοι μαλακες του 96% που ελπιζετε μια μερα να γινετε σαν και αυτους. Καποιοι αδισταχτοι προπαγανδιστες και φραγκοφονιαδες θα τα καταφερουν. Θα χωσουν φιλους, συγγενεις και λοιπους φουκαραδες που θα ψαρεψουν. Το θεμα ειναι οτι ολοι αυτοι θα κυνηγανε ο ενας τον αλλο σε λιγο καιρο που η πυραμιδα θα κορεστει και τα κοροιδα θα στερεψουν. Να δουμε τοτε που θα ειστε ολοι εσεις με τις BMW και τα εκατομμυρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε ρε Κυπριακή μπούρδα. Βγάζει μάτια η ορθογραφία σου αναλφάβητε. Μάθε την αλφαβήτα και μετά βγάζεις εκατομμύρια. Εδώ οι γιατροί που χτυπιούνται στα βιβλία βγάζουν με το ζορι χρήμα, και θα βγάλεις εσύ που μάλλον είσαι του λυκείου (και αυτό με μέσον μάλλον) εύκολο χρήμα? Εξάλλου 80,11% των συναδέλφων σου πήραν τα κάκαλά τους το 2011-2012 αφού δεν έβγαλαν τίποτα απολύτως. Για αυτούς δεν ίσχυε η μπούρδα που σίγουρα με βοήθεια έγραψες? Και μιλάμε για πολλές προβατάρες οι οποίες σύμφωνα με τα λεγόμενά σου είναι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ και όχι ΑΠΟΤΥΧΗΜΑΙΝΕΙ όπως έγραψες. (Δεν υπάρχει τέτοιο ρήμα βλέπεις.)

      http://www.mediafire.com/download/8uf2dmh7itcqb9s/WorldVentures+2006-2009+2011-2012.rar

      Πάρε εδώ να δεις για 2 διαφορετικές χρονιές τι παπάρια πιάσατε.

      Διαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν γνωρίζω εάν είναι απάτη όλο αυτό το σκηνικό ή όχι, αλλά με έχει πλησιάσει ένας γείτονας (θεσσαλονίκη μένω ) που η καταγωγή του είναι από κύπρο, και μου είπε για αυτήν την εταιρεία , και πως εάν δουλέψω σωστά δηλαδή να εγγράψω επόμενους κλπ, θα έχω εισόδημα από 500 έως 2000 μέχρι και 15000 ευρώ τον μήνα. Ακούγεται καλό για να είναι αληθινό βρε παιδιά. Εγώ πάντως δεν σκοπεύω να εγγραφτώ γιατί φοβάμαι μήπως μπλέξω στο τέλος. Αν γνωρίζει κάτι παραπάνω κάποιος για αυτό το θέμα , ας γράψει κάτι για να μας διαφωτίσει λίγο. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. παίδες ξέρει κανείς αν συνεχίζει να δραστηριοποιείται η "εταιρεία" στην Θεσσαλονίκη ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια συνεχίζει. Όταν λες η "εταιρεία" εννοείς οι απατεώνες, έτσι?

      Διαγραφή
    2. 20 Νοεμβριου 2013
      Ειχαν στημενο το θεατρακι σε γνωστο ''Καφε'' σε βολικο σημειο στο κεντρο για προφανεις λογους.

      Διαγραφή
  40. Προφανώς φίλε... Όποιος μπορεί να ενημερώνει για τις "δραστηριότητες" ας το κάνει... Εδώ θα είμαστε για να τα δημοσιέυουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ προειδοποιεί για τον κίνδυνο απάτης τον Ιούλιο του 2013, με ανακοίνωση στην επίσημή του ιστοσελίδα, που μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.efpolis.gr/el/ggk-deltia-typou/ggk-deltia-typou-2013/1651--2472013-.html
      Σύμφωνα με το Υπουργείο η συγκεκριμένη δραστηριότητα είναι πυραμιδωτό σύστημα πωλήσεων βάσει του νομοσχεδίου 2251/94 που δίνω ήδη εδώ αλλά και σε άλλο βίντεο. Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή προτρέπει τους καταναλωτές να απευθύνονται στο 1520 σε περίπτωση που πέσει στην αντίληψή τους η λειτουργία ανάλογων εταιριών ώστε να προχωρήσει ο έλεγχός τους. (Καλές γαργάρες πρόβατα).

      Διαγραφή
    2. Κισσουδηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
      γιατι δεν ανεβασες στο γκρουπακι σου στο facebook τα αρθρα για την οριστικη αποφαση του δικαστηριου οτι η WorldVentures συνεχιζει κανονικα στη Νορβηγια ρε λαμογιο????

      Τι συμφεροντα εξυπηρετεις ρε σκουπιδι?
      Ξεσκιστηκες να ανεβαζεις αρθρα ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της WorldVentures αλλα ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ....εκανες χασπι ρε κοπροσκυλο

      Διαγραφή
  41. Με αφορμή την χθεσινή (δεύτερη) προσέγγιση φίλης μου για να υψώσουμε αυτή την πυραμίδα, βρέθηκα σε αυτό το blog…. Την άνοιξη είχα το πρώτο «ραντεβού-έκπληξη» (από κάποια φίλη) για να ενημερωθώ για την απάτη της εν λόγω εταιρείας και χθες είχα το δεύτερο ραντεβού-έκπληξη (από άλλη φίλη) που πραγματικά με εξέπληξε γιατί εργάζεται σε τμήμα μάρκετινγκ. Ο λόγος που απευθύνθηκαν σε εμένα και με είχαν «πρώτη στη λίστα τους» όπως μου είπαν και οι δύο είναι γιατί ταξιδεύω.
    Εκείνες για να γίνουν νέα μέλη-αντιπρόσωποι της δήθεν εταιρείας είδαν και άκουσαν προσφορές, πολυτελή ξενοδοχεία, ακριβούς προορισμούς, BMW, καλοντυμένους ανθρώπους-μέλη της εταιρείας, βραβεία της εταιρείας, προνόμια των μελών και παραδείγματα παχουλών εισοδημάτων. Είδαν τη διάθεση τους να αλλάζει, την προοπτική και την ευκαιρία να γυρίσουν όλο τον κόσμο, να ενταχθούν σε μια ομάδα και φυσικά στο τέλος γνωρίζουν και δυο τρεις κοσμογυρισμένους, ευδιάθετους, φιλικούς, προνομιούχους και ενεργούς «αντιπροσώπους» στο κάθε καφέ που βρίσκονται.
    Ωραία! … αλλά εγώ, γιατί και τις δύο φορές είδα κάτι άλλο;; Νομίζω πως η απάντηση είναι το ταξιδεύω. Δεν κάνω διακοπές σε ξενοδοχείο. Ταξιδεύω, περιηγούμαι, φωτογραφίζω, ρεμβάζω και απολαμβάνω τη φύση.
    Εγώ μπήκα σε καφέ-λέσχες που ήταν γεμάτα με φιλόδοξα μέλη της εταιρείας, εξοπλισμένα με λάπτοπ να περιμένουν τα ραντεβού της ημέρας. (κι εμένα)
    Έκανα χειραψίες που δεν ήθελα. Πληρώσαμε τα καφεδάκια μας και εγώ και οι φίλες μου και όλοι όσοι προσκλήθηκαν. Είδα μια καλοφτιαγμένη παρουσίαση σε λαπτοπ. Είδα φωτογραφίες στη σωστή σειρά ώστε να συμβαδίζουν με τη διήγηση. Είδα προορισμούς και κατηγορίες ξενοδοχείων που βλέπω καθημερινά στο ίντερνετ. Είδα βραβεία που υπάρχουν αλλά δεν έχουν κερδηθεί από την worldventure. Και άκουσα χρηματικά ποσά που δεν είχα ούτε το χρόνο ούτε την ησυχία να καταλάβω και να υπολογίσω πως μπορεί να αποδοθούν. Και προς θεού μην πείτε σε κανέναν τίποτα για αυτή την υπέροχη αγαθοεργία!! Η όλη κατάσταση εύκολα φωνάζει ΑΠΑΤΗ. δεν ένιωσα κάτι μαγικό σε αυτές τις παρουσιάσεις, περισσότερο θα με έπειθε ένα ντοκιμαντέρ να πάω στη Νορβηγία για ψάρεμα παρά αυτό το ηλεκτρονικό φυλλάδιο.
    Λυπήθηκα…. Είναι δυσάρεστο να προσπαθούν τόσοι κι άλλοι τόσοι κάθε μέρα για την ουτοπική και κυριολεκτικά φανταστική worldventure...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προσωπικά έχω τη δυνατότητα να κάνω έως και 4 τριήμερα ταξιδάκια εντός και εκτός Ελλάδος ετησίως και ένα μεγαλύτερο ίσως τα καλοκαίρια. Αυτό είναι το ιδανικό σενάριο που σπανίζει βέβαια γιατί κατά καιρούς προκύπτουν έκτακτες οικονομικές ανάγκες. Άρα τα 900$=670€ που θα έχω δώσει σε ένα χρόνο, μπορώ με τον ίδιο τρόπο να τα αποταμιεύσω από τώρα στον κουμπαρά μου και τον Νοε-14 θα έχω κάνει απόσβεση τα τριήμερα του 2015, διαμονή-διατροφή-μεταφορικά).
    Τα αεροπορικά, τα ακτοπλοϊκά, τα οδοιπορικά και το φαγητό είναι που στοιχίζουν και είναι απαραίτητα έξοδα για να φτάσεις και όχι η πολυτελής διαμονή και ό,τι η πολυτέλεια συνεπάγεται. Το να πάω π.χ. στην Τσεχία και να μείνω σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο που θα πρέπει να πάρω το πρωινό μέχρι τις 10 ή να δειπνίσω επίσης σε συγκεκριμένες ώρες δεν είναι νομίζω το ζητούμενο σε ένα ταξίδι. Οι προσφορές υπάρχουν παντού και πάντα. Η δική μου εμπειρία αυτό έχει να πει. Έχω μείνει ωστόσο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Πράγα, σε βολική τοποθεσία που επέλεξα, με πρωινό μπουφέ, με 35€ τη βραδιά. Για να μείνω στο Λας Βέγκας με 100€ για 7 μέρες σε ξενοδοχείο που θα μου παρέχει τα πάντα, θα χρειαστώ στην καλύτερη 1600€ για τα αεροπορικά (τα οποία δεν έχω, αλλά και να τα χα δεν θα τα έδινα για 7ήμερο ταξίδι) και κάποια λεφτά στο πορτοφόλι ε;

    Και στην τελική, πόσες μέρες έχουμε άδεια ετησίως όσοι εργαζόμαστε; Πόσες από τις μέρες αδείας θα αφιερώσουμε για ταξίδι, πόσες για μια υποχρέωση και πόσες για ξεκούραση; Και πόσα χρήματα μας μένουν για να κάνουμε πόσα ταξίδια; Να αγοράσουμε πόσα εισιτήρια; Να φάμε σε εστιατόρια, να πληρώσουμε εισόδους για να δούμε αξιοθέατα ή να διασκεδάσουμε.
    Το τριήμερο που πέρασε δεν είχαμε χρήματα για ..τριήμερο, οπότε αποφασίσαμε μια εκδρομή για μία διανυκτέρευση κάπου κοντά. Είπαμε να πάμε στην Ύδρα αλλά απορρίφθηκε γιατί τα ακτοπλοϊκά ήταν 50/άτομο, οπότε φύγαμε πιο κοντινό νησί χωρίς κράτηση δωματίου, έτυχε και μείναμε σε ένα νεόκτιστο ξενοδοχείο με όλες τις παροχές, με 30€. Πολύ καλό ήταν!!
    Αλλά…και έτσι να μην ήταν όμως τι θα άλλαζε;; η περιήγηση στο νησί θα το έκανε σίγουρα το πιο ασήμαντο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. nai i idia h etairia file moy leei oti to 26% exei apotuxei!!! dioti afto stin parousiash to leme!!! DEN UPARXEI KAMIA EGGUSH OSO ANAFORA TA EISODIMATA!!!opoios doulevei vgazei opoios den doulevei den vgazei!!! einai apath??? gia eksigise moy loipon to rpogramma pou trexei twra sthn etairia to legomeno "silver bullet" kai pairneis thn dikh sou bmv xrimatodotoumenh apo thn etairia ...kai eksigise mou ligo enas kolosos stis trapezikes sunalages opws einai h mastercard einai dunaton na exei kanei 100 xronia kleisto simvolaio me mia upotithemenh apath??gt oi antiprosoph me kartes mastercard plhrwnomaste!!! egw afto pou vlepw einai anakrivies kai anonimia!!! tote loipon gt den einai gia paradigma h avon apath kai piramida???to idio pragma einai!!! kai mias kai emathan oloi kai petane ena PURAMIDA diavaste kala ti sumainei o oros gia to hlektroniko systhma !!!http://www.kouinet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6709:worldventures-makehj&catid=92:rest&Itemid=54

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουλα αλλου τον Παπα σου τσουραπω. Και μαθε να γραφεις σωστα καμια λεξη δεν ειναι κακο.

      Διαγραφή
    2. mporeis na arkesteis kai na katapiasteis gia to pws grafw!!! ton papa mou ton poulaw se aftous pou einai ikanoi na ton kanoun kai den perimenoun na vreksei lefta apo kapou!!! otan tha eisai anergos loipon..zhta na s kanoun kamia parousiash!

      Διαγραφή
    3. Εχω δει την παρουσιαση σας. Οχι μονο δεν ηταν πειστικη αλλα ηταν και ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ με αυτην της AMWAY και της Herbal Life σου λενε κατι αυτα; ισως ναι ισως οχι. Δε θα σου διδαξω εγω ηθικη αλλα αυτες οι ''πυραμιδες'' ειναι το λιγοτερο Ανηθικες. Αν καταλαβαινεις τι εννοω καλως αν οχι παλι καλως. Ξερω πολυ καλα τις τεχνικες που σας διδασκουν στα ''επιμορφωτικα σεμιναρια''- ταξιδακια καταλαβαινω αυτο που κανεις, ειναι καταγραμμα ενα κουτοπονηρο διαγραμμα το οποιο σας εχουν διδαξει (Αν καποιος ειναι αρνητικος τον βγαζετε χαζο ή ανικανο για το πολυ δυσκολο ψαρεμα θυματων) αυτο συμβαινει κατα κανονα και σε συνδιασμο με το υπολοιπο τεχνασμα ''Ειμαι καλυτερος επειδη πουλαω εισαι χειροτερος επειδη δεν πουλας'' βλεπεις ολους τους αλλους λες και μειονεκτουν καπου εναντι σου. Το μονο που δεν καταλαβαινω σε σχεση με το απαισιο community το οποιο διαμορφωνετε ειναι το αν ειστε οντως τοσο πιόνια και κατευθυνομενοι μην καταλαβαινοντας τι κανετε ή αν καταλαβαινετε πολυ καλα αυτο που κανετε και ειστε απλά ανηθικοι το οποιο δεν τιμωρειται νομικα αλλα σας κανει σκουπιδια ΟΣΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΚΙΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ. Επισης αν εχεις τα ''αρχιδια'' (και δεν το λεω σαν βρισια αλλα σαν ιδιότητα) οταν και αν καταφερεις να απεμπλακεις απο αυτην την ανηθικοτητα θα γραψεις στο βιογραφικο σου σαν επαγγελματικη εμπειρια αυτο που εκανες στην worldventures; ή θα αναφερεις οτι παρακολουθησες σεμιναρια σε σχεση με marketing και promotion;

      Διαγραφή
    4. Σοφια Χατζή είδες μήπως την ανακοίνωση του Υπουργείου ανάπτυξης που μιλάει για εσάς? Ή μάλλον σας φωτογραφίζει.http://www.efpolis.gr/el/ggk-deltia-typou/ggk-deltia-typou-2013/1651--2472013-.html

      για να μην αναφέρω ήδη την ανακοίνωση από την αστυνομία Κύπρου.

      Διαγραφή
  44. file salonike gia kateba krhth na sou eksigisw duo pragmata stin nooimatiki
    (POU AKOUSE H GRIA PORDI KAI AMESOS NA AKOUSTH )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Άναζητωντας τις εκπττικες τιμες μεσω wv ειδα οτι η εκπ[τωση ειναι παρα πολυ μικρη σε σχεση με αλλη προσφορα που δινει το ιδιο ξενοδοχειο. της ταξης των 20 ευρω. και χωρις να εχεις προπληρωσει ενα καρο λεφτα . Χωρια που οι προσφορες που κανει η wv ειναι οποτε γουσταρει , κι οχι οποτε εσυ γουσταρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Ε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΣΑΣ..ΠΕΣ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΚΙΕ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ..ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΥΧΕΙ ΣΤΗ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΧΩ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟ SITE ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΑΦΜ ΣΑΣ, ΔΟΥ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΛΑ.. ...ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ...
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. αυτη η εταιρια ειναι μια απατη καποια στιγμη κλινι ο κοικλος και θα γινει το μεγαλο boom.ειναι μια πυραμιδα. κανενας δεν εποφελητε απο αυτην,θα φτασετε σε σημειο να μιν εχετε φιλους γιατι μιλατε μονο γιαυτο το πραμα γινετε μια εμονη,ουτε ,ουτε θα κοιμασε το βραδι,Κερδισμενος βγενει αυτος που την εχει φτιαξη με κατι δισεκατομυρια μονο απο την σινδομη που δηνετε,οταν δεν θα υπαρχει αυτη η σελιδα τουσ να δω τι θα κανετα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. απ ο,τι καταλαβα, οι περισσοτεροι προτιματε να δουλευετε 10 ωρες την ημερα για 4-5-6-7-8 κατοσταρικα, να πληρωνετε εφορια για αυτα τα εσοδα μια φορα το χρονο, να πληρωνετε τελη κυκλοφοριας για το 1200αρι που το πηρατε κληρονομια απο τον μπαμπα, γιατι με 8 κατοσταρικα το μηνα αμαξι δεν παιρνεις, προτιματε να μενετε με τον παππου τη γιαγια τη μαμα και οποιο αλλο θελετε στο ιδιο σπιτι γιατι με 8 κατοσταρικα σε νοικι δε μενεις, αλλα πανω απ ολα προτιματε να ειστε υποστηρικτες ενος σαπιου συστηματος μια σαπιας κυβερνησης κι ακομα περισσοτερο μιας σαπιας κοινωνιας που σκοτωνεται ηλεκτρονικα (τσαμπα μαγκες) ολη μερα σε ολα τα μεσα επειδη καποιος ειπε μια διαφορετικη αποψη!!! αλλα το μυαλο σας ως εκει φτανει!!! επειδη καποιος σας εκανε μια λαθος προσεγγιση η' σας πιεσε η' ο,τιδηποτε καταπιανεστε με πραγματα που δε γνωριζετε βασικα οπως μας κανουν και την πλυση εγκεφαλου ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, πρωτα φροντιστε να μαθετε αυτα που δεν ξερετε και μετα να κρινετε...εμεις τετοιους συνεργατες δε θελουμε οποτε συνεχιστε την καφριλα σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε γεια.
      http://www.businessforhome.org/2014/02/worldventures-closed-down-in-norway-as-pyramid-game/
      http://prntscr.com/2w942j

      Διαγραφή
    2. scarys στην αφρικη τρωνε ανθρωπους το ξερεις;

      Διαγραφή
    3. 'Ακου πως έχουν τα πράματα μαλάκα (και σε λέω μαλάκα οχι για να σε βρίσω ούτε για να υπονοήσω οτι βαράς μαλάκια απλά μου δίνεις το δικαίωμα να σε πω έτσι καθώς σε θεωρώ βάσει των λεγομένων σου μαλακούλη δηλαδή ''soft'').

      Δεν έχει καμία σημασία η προτίμηση σου σε σχέση με το πόσες ώρες θεωρείς οτι πρέπει να δουλεύεις αλλά και το πόσο πρέπει να αμοίβεσαι σε σχέση με τις εργατοώρες σου.Δηλαδή ειλικρινέστατα σου εξηγώ ότι το οικονομικό σύστημα δε λειτουργεί με βάση το αν σαρέσει ή όχι. Το ότι πληρώνουμε εφορία δεν είναι κάτι κακό το πρόβλημα είναι ότι με διάφορους τρόπους η πλειονότητα έκανε αυτό ακριβώς που εσύ ''προτείνεις'' ΕΚΛΕΒΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΟΡΟΥΣ γιαυτο και καταντησε η χώρα όπως κατάντησε ο δικός σου τρόπος σκέψης μας έφερε εδώ. Ο τρόπος σου είναι μια απλή εξαπάτηση(μια κουτοπονηριά) η οποία διώκεται ποινικά. Το σάπιο σύστημα το πρεσβεύεις εσύ με το μηδενικό σου ήθος έσυ εξαπατάς και σαπίζεις την κοινώνια λίγο ακόμα.

      Ατάκες όπως ''αλλα το μυαλο σας ως εκει φτανει!!!'' είναι κατευθείαν βγαλμένες απο τα τραγικά σεμιναρια της εν λόγω εταιρίας όπως και όλων των παρόμοιων εταιριών. Οι ατάκες αυτες σκοπό έχουν να χτυπήσουν τον κάθε σκεπτόμενο ανθρωπο (ή τον καθε έναν που διαφωνεί) στον εγωισμό ειναι μέθοδος εξαπάτησης και επιβολής τετοιες μεθόδους μαθαίνουν στα δήθεν σεμινάρια τους ώστε να ψαρέψουν θύματα (οι πιό αδύναμοι χαρακτήρες έτσι πείθονται).

      Εσύ κάνεις αυτό που προσάπτεις στους άλλους. Εσύ πουλας και τη μάνα σου για μερικα ευρω. Εσύ μιλας στον πληθύντικό για να νιώσεις δυνατός. Κάτσε καλά και πούλα το παραμύθι αλλού εδώ απευθύνεσαι σε χαζό που δεν έχει την απαραίτητη αντιληπτική ικανότητα ώστε να καταλάβει την πολλή δύσκολη πουστια σου. Μπούλο.

      Διαγραφή
    4. ola einai ponzi pedia makria apo apateones--opos worldventures--kai toys filoys tus ARTEMIS SORAS----patriotes toy koloy----------

      Διαγραφή
  49. Έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα, ότι συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, διοργανώνει συγκεντρώσεις σε όλη την Κύπρο υπό μορφή σεμιναρίων, για δημιουργία θετικής σκέψης μέσω ταξιδιών.
    Οι συμμετέχοντες καλούνται να εγγραφούν ως μέλη σε συγκεκριμένη εταιρεία, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό €240 περίπου. Στη συνέχεια, καλούνται να προσελκύσουν και άλλους φίλους και συγγενείς, με σκοπό να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και τελικά να εγγραφούν ως μέλη, καταβάλλοντας και αυτοί το αντίστοιχο ποσό. Σύμφωνα με τους διοργανωτές των σεμιναρίων, το όφελος αυτών που προσελκύουν νέα μέλη, είναι η εξασφάλιση δωρεάν ή φθηνών διακοπών.
    Τα πρόσωπα της ομάδας αυτής, που συνεχώς διευρύνεται, φαίνεται να ενεργούν ως μεσάζοντες, για λογαριασμό της πιο πάνω εταιρείας, η οποία εδρεύει σε χώρα του εξωτερικού.
    Αν και μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε οποιαδήποτε καταγγελία για εξαπάτηση, ο τρόπος που δραστηριοποιείται η συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, θυμίζει έντονα περίπτωση απάτης τύπου ¨πυραμίδας¨, που στην περίπτωση αυτή, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να εξαπατηθούν πολίτες.
    Με αφορμή τη δραστηριότητα της συγκεκριμένης εταιρείας και στην Κύπρο, η Αστυνομία καλεί το κοινό, εφόσον περιέλθουν στην αντίληψη του τέτοιου είδους δραστηριότητες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και επιφυλακτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. το ιδιο ακριβως επαθε και ο φιλος μου, γαμω το στομα τους πηγαν να κοροιδεψουν εναν φιλο μου που του ειχε μηνει μονο 280 ευρω(για το στρατο) και τα λαμογια του λεγανε να δωσει 260 ευρω σε συνδρομη, στρατιωτης αυτος με ανεργο μητερα και αδελφη (για κακη τους τυχη ομως τον εβγαλα εξω απο την καφετερια πριν του κανουν πλυση εγκεφαλου), τα παλιο ζωα στις πλατες των αλλων θελουν να βγαλουν χρηματα. Οτι περιεγραψες φιλε μου στο αρθρο σου αυτο ακιβως εγινε, σε μια καφετερια στον εβοσμο πηγαμε εγω και φιλος μου στον πανω οροφο ηταν 2-3 προβατα και αλλοι 2 ειδικοι ταχα.
    αυτα τα ατομα ειναι αποβρασματα και οποιος τολμησει να μιλησει για τυχον αποψεις και ανοιξει τις φιλοσοφιες του θα τον στηλω στο διαολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. http://www.businessforhome.org/2014/05/worldventures-can-continue-selling-memberships-in-norway/ ολα τα υπολοιπα τα αφηνω να τα γραψεις εσυ μορφωμενε με επιπεδο, τραγικοτατε ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Θέλω να κάνω μία βασική ερώτηση.. αφού μιλάμε για δουλειά και για επένδυση να σας κάνω μία ερώτηση επ'αυτού... θέλω κάποιος από την WW να μου πει υπεύθυνα και με στοιχεία τι ποσοστά από αυτούς που εγγράφονται είναι ακόμα μέλη 6, 12, 18 και 24 μήνες μετά την εγγραφή τους... όσες φορές το ρώτησα αυτό, σιωπή ιχθύος... θέλετε τα λεφτά μου, θέλετε να επενδύσω αλλά μόλις αντιμετωπίσω την εταιρία σαν επένδυση μου το γυρνάτε στο life style και συμπεριφέρεστε σαν μέλη θρησκευτικής αίρεσης και με πρήζετε με τα banners...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελικη καλησπερα.
      Ασχολουμαι με τη Worldventures επαγγελματικα εδω και ενα χρονο, ελπιζω να μου επτρεψεις να σου απαντησω.
      Δε θα μπω σε νουμερα γιατι δε γνωριζω τα νουμερα για οοοοοολους τους αντιπροσωπους που εχουν ποτε γραφτει και ποτε δε μπαινω σε ανακριβειες. Θα σου πω για το τι συμβαινει στη δικη μου ομαδα προσωπικα, θα σου μεταφερω τη δικη μου εμπειρια κι απο εκει και περα μπορεις να βγαλεις ο,τι συμπερασμα θελεις χωρις να με απασχολει αν θα ξεκινησεις ποτε ή οχι.
      Λοιπον, στατιστικα στη δικη μου ομαδα 1 στους 3 πετυχαινει. Προσεξε ομως τι γινεται. Ολοι μας ειδαμε τις ιδιες πληροφοριες πριν ξεκινησουμε, ολοι μας πηραμε τις αναλογες κατευθυνσεις, Ολοι μας ενημερωθηκαμε πως για να εχουμε επιτυχια πρεπει να ειμαστε επαγγελματιες και να δουλευουμε συστηματικα(πχ αν ανοιγαμε μια επιχειρηση, δε θα την ανοιγαμε μια φορα τη Τριτη και μια τη Κυριακη γιατι ετσι η επιχειρηση θα πηγαινε για φουντο), ολοι μας ενημερωθηκαμε πως για να εχουμε τα αναλογα αποτελεσματα πρεπει να εκπαιδευτουμε και προσωπικα(με σεμιναρια προσωπικης αναπτυξης) και επαγγελματικα(με buisness σεμιναρια) κι ομως.....μαντεψε ρε συ Αγγελικη.
      ΔΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ!
      Ετσι ειναι οι ανθρωποι γενικα....δε μπορει να αλλαξει αυτο!
      Εγω προσωπικα, τυχαινει να ειχα στην ομαδα μου μια Αγγελικη που ξεκινησε τον Ιανουαριο σε εναμιση μηνα εβγαλε 1800$ εφτασε 1 βημα πριν τη 1η βαθμιδα....κι ομως δε το τρεχει!
      Τι μπορω να κανω εγω γι'αυτο? Τη βοηθησα στο ξεκινημα της, ημουν παντα διπλα της, τη βοηθησα να βγαλει περισσοτερα λεφτα απο εμενα κι ομως, η βαρεμαρα, η αναβλητικοτητα και η ημιμαθεια την εκαναν να μη κανει το βημα παραπανω!

      Ο καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος. Εγω κι εσυ μπορουμε να προσληφθουμε την ιδια μερα απο μια εταιρεια, να εργαζομαστε στο ιδιο ποστο κι ομως εσυ να αναδειχθεις ενω εγω οχι.
      Τι σημαινει αυτο? Οτι η εταιρεια που μας προσελαβε ειναι απατη?
      Οχι! Μας προσελαβε, μας εκπαιδευσε, μας εδωσε κατευθυνσεις αλλα εγω κι εσυ ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι.
      Αυτη ειναι η δικη μου απαντηση

      Διαγραφή
    2. Αγγελική αν και διάβασα την απορία σου λίγο αργά, είμαι διατεθιμένος να σε καλύψω σε όποιο ερώτημά σου σχετικά με την στατιστική των μελών, των χρημάτων κλπ. Μιλάω επώνυμα, είμαι μέλος σχεδόν δυο χρόνια, είμαι πρώην δικαστικός που παραιτήθηκα για να κυνηγήσω την επιτυχία για χάρη των τεσσάρων παιδιών μου, και σκοπός μου είναι να μην είναι παραπληροφορημένος ο κόσμος. Θα με βρεις με inbox στο facebook στο όνομα Ηλίας Αραπίδης. Καλό βράδυ σε όλους...

      Διαγραφή
  53. Ειστε τοσο μα τοσο καρναβαλια?

    Σαλονικε το παιζεις και εξυπνος ρε ζωο, με το World Travel Award βραβειο εχει βραβευτει η Rovia που ειναι ο ταξιδιωτικος μας συνεργατης!
    Και η ιδου η αποδειξη http://www.worldtravelawards.com/search.php?cx=partner-pub-4179014717621854%3A7jv2um7bkjj&cof=FORID%3A10&ie=UTF-8&q=rovia&sa=Search
    Απο'κει και περα, ο μεγαλυτερος Φορεας Αξιολογησης Εταιρειων Ernst & Young μας εχει βραβευσει 2 συνεχεις φορες ως τη Νο1 Επιχειρηματικη Ευκαιρια Παγκοσμιως....
    ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ http://www.mlmunderstood.com/uncategorized/mlm-founders-nominated-for-ernst-and-youngs-entrepreneur-of-the-year-award/

    Απο'κει και περα, πες και στο αλλο το σκουπιδι τον Κισσουδη, που εχει και γκρουπακι στο facebook το λαμογιο, οτι οταν βγηκε ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για αναστολη της λειτουργιας της Worldventures στη Νορβηγια ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ να ανεβαζει αρθρα!!!!!!!!

    Οταν ομως βγηκε η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ οτι η Worldventures συνεχιζει κανονικοτατα τη λειτουργια της στη Νορβηγια ΕΚΑΝΕ ΧΑΣΠΙ το η λινατσα!!!!

    ΠΑΡΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΜΑΠΑ...
    http://www.businessforhome.org/2014/05/worldventures-can-continue-selling-memberships-in-norway/


    ΚΑΝΤΕ ΧΑΣΠΙ ΤΩΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Φίλοι μου Κισσούδη, Τριαντάφυλλε και Σαλονικιέ. Αν κάνατε τόσο κόπο σε κάποια δικτυακή επιχείρηση, ή έστω συμβατική επιχείρηση, θα είχατε πλουτίσει. Λυπάμαι που εν έτι 2014 υπάρχουν τόσο στενόμυαλοι και "προγραμματισμένοι" εγκέφαλοι. Λυπάμαι περισσότερο που είναι περισσότεροι αυτοί που θέλουν να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, αντί να φροντίσουν να πάρουν κι αυτοί μια δικιά τους και να ζητήσουν απ' το γείτονα να τους μάθει να αρμέγουν. Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. eimai 32 xronon kai doulevo apo ta 16 mou se diafores doulies orea ? ...i worldventures einai monadiki eteria pou me anagnorise gia to kopo pou ekana .einai monadiki doulia pou den me kourevi to merokamato ( oso kano tosa perno ) den me diatazi kanenas ,doulevo oses meres thelo kai oses ores thelo kai opou thelo ..peftoun eteries ,trapezes,kivernisis..ta panta akrivenoun se ligo tha doulevoume gia ena psomi .ksipniste ...lipon gia kapious pou den katalavan akoma ti doulia kanoume emis akrivos tha propatiso na sas eksigiso oso pio apla boro .....lipon emis imaste ekprosopi tis worldventures.imaste diafimistes tis eterias ...paradigma i adidas plironi ekatomiria ston messi gia na diafimisti ..i nike , koka kola ,pepsi ktl .kserete posa disekatomiria ksodevonte gia teties diafimisis ????? edo i WORLDVENTURES ta plironi se mas .ola dikea omorfa kai orea ..kalinixta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Το νέο mlm Κόρντισεπς συνδυάζει τα οφέλη του mlm με τα οφέλη του affiliate, χωρίς τα μειονεκτήματα που έχει το καθένα.

    Αυτό το δεδομένο σε συνδυασμό με το ότι το Κόρντισεπς δεν είναι τόσο γνωστό στην Ελλάδα όσο είναι στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, καθιστά το mlm Κόρντισεπς μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. eimai melos edw kai 1 xrono, KAI EINAI I KALUTERI EPILOGI TIS ZWIS MOU!!!Be with us, or watch us! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλή μέρα σε όλους!
    Αυτό μπορείτε να εγγυηθείτε μια υγιή και γρήγορη Ελληνική δανείου ευκαιρία. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου, είμαι ο Γραμματέας της οικονομικής δομής του και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η ικανοποίηση σας είναι προτεραιότητα μας.
    Εδώ είναι το μου ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: v.zacharias87@gmail.com
    http://epegousadaneiostinelliniki.blogspot.com
    Με εκτίμηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Χτες εκανα εγγραφή σε αυτη την εταιρεία. Σημερα κατι δεν μου πηγενε καλα... Άρχισα να βλεπω μεσα απο τις ίδιες μου τις απορίες ολη την πίτα και οχι μονο την μπουκιτσα που σερβιριστικα. Και η απορια μου τωρα είναι η εξής.... Υπαρχει τρόπος η ελπίδα να πάρεις τα χρήματα σου Πισω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή